Woonpakket

Met het huispakket heeft u de vijf belangrijkste verzekeringen voor in en rondom uw huis en gezin bij elkaar verzekerd. Woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. De flexibele opbouw van de verzekeringen zorgt ervoor dat u zelf kunt bepalen wat u wel en niet wilt verzekeren. Bovendien kunt u een aantrekkelijke pakket- en looptijdkorting opbouwen die tot wel 17,5% kan oplopen. Een aantal verzekeringen zijn voor u en uw gezin noodzakelijk, zoals een inboedel en aansprakelijkheidsverzekering. Heeft u een eigen woning, dan geldt dat ook voor een opstalverzekering. Een rechtsbijstand- en ongevallenverzekering is raadzaam ter bescherming van u en uw gezin.

Bereken zelf vrijblijvend uw premie!

Neem contact met ons op.

Zakelijk
- Pakket
- Motorrijtuigen
- Gebouw en inventaris
- Aansprakelijkheid
- Inkomstenopvang
- Pensioen

Particulieren
- Woonpakket
- Motorrijtuigen
- Recreatie
- Leven
- Uitvaart
- Pensioen