Voor de leden van vereniging De Wereldfietser bieden wij een doorlopende reisverzekering van Unigarant of de Europeesche aan. Beide doorlopende reisverzekeringen zijn te combineren met de fietsverzekering van Unigarant. De Europeesche en Unigarant zijn maatschappijen die gespecialiseerd zijn op het gebied van recreatieverzekeringen. Ze hebben in het buitenland een uitgebreid hulpnetwerk dat u bij kan staan als u pech of hulp nodig hebt. Daarnaast zijn op diverse punten de voorwaarden beter dan bij de gemiddelde recreatieverzekeraar in Nederland. Tussen de dekking van de doorlopende reisverzekering van Unigarant en de Europeesche zitten verschillen, afhankelijk van uw persoonlijke behoefte kunt u voor n van de twee doorlopende reisverzekeringen kiezen.

Korting op de verzekeringen

Leden van vereniging De Wereldfietser krijgen korting op de premie, bij een doorlopende reisverzekering van de Europeesche is de korting 10% en bij de doorlopende reis- en de fietsverzekering van Unigarant is de korting 7% van de premie. Het is mogelijk om verzekeringen te combineren, bijvoorbeeld de doorlopende reisverzekering van de Europeesche en de fietsverzekering van Unigarant. Het is uiteraard ook mogelijk om beide verzekeringen bij Unigarant af te sluiten. Ook als u kiest voor een samenstelling van de verzekeringen blijft de korting overeind. Stel dat u de reisverzekering neemt van de Europeesche en de fietsverzekering van Unigarant, dan krijg u bij de Europeesche 10% korting en bij Unigarant 7%. De betaling wordt per maand in n bedrag afgeschreven.

Bereken uw premie voor een doorlopende reisverzekering, eventueel aangevuld met een fietsverzekering

Voor de berekening van de fietsverzekering kunt uw bij soort fiets kiezen voor ligfiets als het een ligfiets betreft en voor de overige vakantiefietsen voor hybride.

Indien gewenst adviseren wij u graag bij het maken van uw keuze.
- Korte uitleg voorwaarden

- Folders
- Polisvoorwaarden
- Schade formulieren

- Alarm-nummer